SULFUR je old-schoolová střílečka, která sází na jednoduchost
i Zdroj: Perfect Random
Novinka SULFUR je old-schoolová střílečka, která sází na jednoduchost

SULFUR je old-schoolová střílečka, která sází na jednoduchost

David Vondráček

David Vondráček

7. 2. 2024 15:00

Indie studio Perfect Random se chystá na Steamu vydat svou první hru, která kromě kosení hordy nepřátel sází i na humor. Pojďme si představit netradiční SULFUR.

Reklama

Hry jako HROT ukázali, že v jednoduchosti je občas síla, což o této hře platí také. Svět zahalila temnota a příšery. Vezměte proto zbraně a pošlete ty obludy zpátky, odkud přišli. Zhruba tak by se dal popsat příběh této hry. Jistě, že nakonec dostanete odpovědi na to, proč se děje všechno to zlo kolem. Hlavní síla hry ale spočívá v něčem jiném. A to je volba stylu, jakým budete bojovat. K poražení vašich nepřátel budete mít k dispozici celou řadu zbraní ale nezapomeňte, že váš inventář není nafukovací. Budete proto pistolníci, kteří jdou do všeho po hlavě, nebo pečlivě naplánujete svoji strategii? Budete používat kouzla, zbraně na blízko, nebo na dálku? Volba je jen a jen na vás.

Akční části budou velmi svižné a nudit se ani chvíli nebudete. Kromě toho vám hra nabídne i prozkoumávání, hledání pokladů, které můžete buď prodat u různých obchodníků, nebo si s nimi můžete vylepšit své zbraně ale i zbroj, bez které toho příliš nevydržíte. Vybavit se těmi správnými věcmi může být důležité, zvlášť, když dojde na boss bitvy. Jo a nezapomeňte, že pomocí čísla 666 si můžete zavolat kurýra… protože zákazník je pán.

"SULFUR je moderní akční dobrodružství ze staré školy: Překonejte nepřátele, najděte poklad, vylepšete zbraně, využijte síly. Ponořte se hlouběji, najděte odpovědi, dotáhněte to do konce.„ Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Přesné datum vydání hra nemá, mělo by to ale být ještě v tomto roce. Hra je v plánu pouze na PC a bez češtiny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama