Novinka Studio Gaijin Entertainment spustilo otevřenou betaverzi War Thunder Mobile

Studio Gaijin Entertainment spustilo otevřenou betaverzi War Thunder Mobile

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 5. 2023 19:15

Baví vás War Thunder nebo podobné hry? Potom pokud máte systém Android, můžete se už klidně nyní zapojit do otevřené betaverze. Jak na to v článku + nový gameplay trailer.

Reklama

Máte rádi War Thunder? Potom je tento článek právě pro vás! Jestliže máte systém Android, můžete se ihned zapojit do otevřené betaverze v roce 2022 oznámeného War Thunder Mobile. Aplikaci stáhnete skrze APK, kterou najdete na oficiálním webu hry.

War Thunder Mobile přenáší to hlavní z War Thunderu pro PC a konzole - rozsáhlé kooperativní bitvy legendárních pozemní, námořní a vzdušné bojové techniky (jako jsou bitevníky Il-2 z období druhé světové války nebo tanky Leopard z období studené války), které využívají fyzikálně správné letové modely a modely poškození. Vzhled a technické specifikace každého tanku a letadla jsou historicky přesné, takže k efektivnímu zničení nepřítele musí hráči prostudovat vnitřní architekturu vozidla, umístění klíčových součástí a členů posádky a rozložení pancíře. Zároveň je ovládání hry pohodlné a intuitivní, takže si na War Thunder může každý rychle zvyknout a začít vyhrávat.

Kdy vyjde plná verze prozatím jasné není, nicméně počítali bychom ještě s letošním rokem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama