Projekt Z: Beyond Order Novinka Studio 314 Arts oznámilo zombie hru Projekt Z: Beyond Order

Studio 314 Arts oznámilo zombie hru Projekt Z: Beyond Order

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 9. 2023 07:30

Máme tady něco pro fanoušky zombie her. Německé studio 314 Arts představilo svůj Projekt Z: Beyond Order, který dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Aktuálně to vypadá na velmi slušnou FPS hru. Podívejte na gameplay a galerii screenshotů.

Reklama

Německé studio 314 Arts a vydavatelství Modus Games oznámily akční FPS střílečku Projekt Z: Beyond Order. Hru v první řadě popisují jako kooperační, nicméně zahrát si ji můžete i sólo v režimu pro jednoho hráče. Po dlouhé době tu máme velmi zajímavou zombie hru - těch není nikdy málo. Hráči se mohou těšit na slušný arsenál zbraní, spousty jejich úprav, parádní grafickou stránku, ale také dobře vypadající animace či soubojový systém.

Projekt Z: Beyond Order je atmosférická kooperativní zombie střílečka z pohledu první osoby zasazená do 2. světové války. Hrajte za posádku přeživších, z nichž každý má své vlastní unikátní schopnosti, abyste odhalili tajemství nacisty ovládaného ostrova. Vybudujte si úkryt a spolupracujte v boji proti Projektu, který nacisté vytvořili”, píše se v popisku hry. Projekt Z: Beyond Order prozatím nemá stanovené datum vydání, co se týče platforem, dočkají se hráči na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama