STALKER: The Legends of the Zone oficiálně představen, dorazí na PS4 a XONE
i Zdroj: GSC Game World
STALKER 1 - 3 Novinka STALKER: The Legends of the Zone oficiálně představen, dorazí na PS4 a XONE

STALKER: The Legends of the Zone oficiálně představen, dorazí na PS4 a XONE

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2024 10:30

Série STALKER se vůbec poprvé v historii podívala na konzole. Před několika hodinami oficiálně oznámená kolekce je dostupná ve verzích PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Během včerejšího dne došlo na menší předčasné odhalení trilogie STALKER: The Legends of the Zone, která má údajně zamířit na konzole. Vůbec poprvé by se tak série STALKER podívala mimo PC verzi také na jiné platformy. Dnes už to máme oficiálně, kolekce byla představena v průběhu včerejší konference Xbox Partner Preview.

Všechny původní díly STALKER (Shadow of Chernobyl, Clear Sky a Call of Pripyat) dorazily ihned v průběhu ohlášení do obchodů. Zakoupit si je můžete jak jednotlivě, tak celou kolekci a to jen za pouhých pár stovek. My rozhodně doporučujeme zakoupit celou kolekci. Nutno podotknout, trilogie neprošla žádnými výraznými změnami nebo úpravami, jde čistě o originální verze.

Hráči se dostávají do Zóny, což je oblast postižená katastrofou, kde se odehrávají nejrůznější paranormální jevy a kde se střetávají různé frakce a jednotlivci bojující o přežití a zdroje. Série je známá pro svou atmosféru, realistické prostředí, nebezpečné mutanty a dynamický herní svět. Hráči mohou volně prozkoumávat Zónu, plnit různé mise, obchodovat, bojovat s nepřáteli a zkoumat tajemství, která Zóna skrývá. Série STALKER nabízí unikátní zážitek, který kombinuje prvky střílečky z pohledu první osoby, RPG a survival hororu.Takový je popisek série STALKER.

V současnosti se chystá přímo v GSC Game World STALKER 2, který dorazí už letos v září minimálně na PC a Xbox Series X/S. Jistě se ale dočkají také majitelé PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama