Spor ohledně loga byl vyřešen velmi rychle, uvedly Remedy i Rockstar Games
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Novinka Spor ohledně loga byl vyřešen velmi rychle, uvedly Remedy i Rockstar Games

Spor ohledně loga byl vyřešen velmi rychle, uvedly Remedy i Rockstar Games

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2024 17:50

Je po všem, potvrdilo vedení společnosti Remedy Entertainment i Rockstar Games. Spor ohledně nového loga Remedy byl vyřešen. Vyjádření v článku.

Reklama

Zahraniční server VGC před několika dny přišel s informací, že Rockstar Games podal žalobu na spřátelené studio Remedy Entertainment. Důvodem bylo nové logo, které finský talentovaný tým představil v květnu minulého roku. Vedení Rockstaru připadalo velmi podobné tomu jejich a tak vznikl “spor”. Jak jsme již uvedli v úterý, celá záležitost se pravděpodobně řešila už v průběhu minulého roku, což také společnosti Remedy a Rockstar Games právě potvrdily.

Rockstar Games podal žalobu na Remedy, jejich loga jsou si prý příliš podobná
i Zdroj: Remedy Entertainment / Rockstar Games

Rockstar Games podal žalobu na Remedy, jejich loga jsou si prý příliš podobná

Nové logo společnosti Remedy Entertainment se nelíbí Rockstaru. Vydavatelství Take-Two tak mělo rozjet soudní spor. Loga…

16. 1. 2024 15:15

Celou záležitost, v jakém je aktuálně stavu či jak se bude řešit, zjišťoval zahraniční Eurogamer.net. Kontaktoval obě společnosti s dotazem, co se vlastně děje a v jaké fázi se “žaloba” nachází. V té mělo stát, že “Existuje pravděpodobnost záměny na straně veřejnosti.

Jak se ale nyní zjistilo, nebylo to tak horké, jak to možná na první pohled vypadalo. Nešlo doslova o žalobu, jako o “interní řešení mezi Remedy a R*.” Vyjádření:

Tady není nic k vidění – toto byla diskuse mezi našimi týmy, která byla zcela a přátelsky vyřešena koncem minulého roku. Bohužel to trvalo o něco déle, než jsme doufali, kvůli nějakému rozvrhu prázdnin. Právní podání bylo pouze počáteční formalitou a Remedy a Take-Two nadále spolupracují v partnerství.

Jak se zdá, Remedy své logo měnit nebude a spolupráce mezi Remedy a R* budou nadále pokračovat. Což je samozřejmě skvělá zpráva především pro hráče. Remedy aktuálně naplno pracuje na Max Payne 1 & 2 Remake

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama