Společnost Creative Assembly odložila DLC pro Warhammer 3
i Zdroj: CREATIVE ASSEMBLY
Novinka Společnost Creative Assembly odložila DLC pro Warhammer 3

Společnost Creative Assembly odložila DLC pro Warhammer 3

Richard Šimáček

Richard Šimáček

18. 12. 2023 09:00

Po nedávné obrovské kritice hráčů se společnost Creative Assembly rozhodla odložit chystané DLC Thrones of Decay pro hru Total War: Warhammer 3.

Reklama

Po obrovské kritice hráčů, která přišla po vydání nejnovějšího DLC Shadows of Change pro hru Total War: WARHAMMER 3, se společnost Creative Assembly rozhodla odložit DLC Thrones of Decay, které mělo vyjít ještě tento rok, na duben příštího roku. Společnost DLC odložila, aby zajistila jeho kvalitu, jelikož nejnovější DLC, které pro hru vyšlo, po stránce obsahu vůbec neodpovídalo ceně. Hráčům se primárně nelíbilo, že za vyšší cenu dostali méně obsahu než u předchozích DLC, která byla o dost levnější.

Společnost Creative Assembly také slíbila, že v únoru příštího roku vydá zásadní aktualizaci pro DLC Shadows of Change, která toto DLC zásadně vylepší, aby více odpovídalo nastavené ceně. Společnost také slíbila, že nedávné zvýšení četnosti aktualizací a oprav pro hru bude pokračovat. Po novém roce vývojáři slíbili, že se do vylepšování hry a vytváření nového obsahu pořádně opřou, aby zlepšili svoji reputaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama