Spine je cyberpunková hra, která se inspiruje úspěšnými akčními hrami
i Zdroj: Nekki Studios
Novinka Spine je cyberpunková hra, která se inspiruje úspěšnými akčními hrami

Spine je cyberpunková hra, která se inspiruje úspěšnými akčními hrami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2024 11:00

Po dlouhé době se hlásí o slovo cyberpunková hra Spine, která připomíná parádní hry jako Spider-mana, Maxe Paynea nebo Sleeping Dogs. Podívejte na nové gameplay záběry.

Reklama

Studio Nekki představilo kyberpunkovou hru Spine už před několika lety, ale dlouho jsme o ní neslyšeli. To se právě změnilo - venku jsou nové záběry, kterými tvůrci lákají na pomalu blížící se vydání, které brzy proběhne na Steamu. Dočkají se samozřejmě i konzolisté s PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Ale co Spine dělá zajímavého? Rozhodně nás zaujal soubojový systém, který nám ihned připomíná několik známých a úspěšných her. Nevím, zda s námi budete souhlasit, ale v gameplayi vidíme mechaniky z Maxe Paynea a Spider-mana od Insomniac. Samotný souboj na blízko nám pak připomíná skvělou akční hru Sleeping Dogs. Co si myslíte vy?

Spine

SPINE je filmová hra plná akčních přestřelek na blízko. Staňte se hrdinou svého oblíbeného akčního filmu, uchopte zbraně, zlepšete své reflexy díky augmentaci páteře a připravte se na boj!

Spine jsme mimo jiné zařadili na náš seznam nejočekávanějších kyberpunkových her, celý seznam s TOP 8 právě připravujeme, jestliže vás zajímá a patříte mezi fanoušky cyberpunku, sledujte nás v pondělí odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama