Star Wars: KOTOR Novinka Sony se vyjádřila k odstranění traileru Star Wars: KOTOR Remake. Bylo z licenčních důvodů, tvrdí

Sony se vyjádřila k odstranění traileru Star Wars: KOTOR Remake. Bylo z licenčních důvodů, tvrdí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 10. 2023 09:00

Nejžhavější novinka minulého pátku? Rozhodně se nejvíce řešil smazaný trailer z YouTube kanálu Sony. Prakticky každého muselo napadnout. "Remake slavného Star Wars: KOTOR to má za sebou." Jenže vše může být jinak. Sony se ke smazanému traileru vyjádřila.

Reklama

Minulý týden v pátek se řešil chystaný remake hry Star Wars: Knights of the Old Republic. Prakticky všichni si byli jistí, že vývoj skončil. Hráči, ale herní magazíny po celém světě měly jasno. A to hned z několika důvodů. Ohledně remaku poslední dobou nepanovaly zrovna pozitivní zvěsti, Sony pak navíc odstranila doposud jediný trailer. Proč? Vždyť Sony má vývoj hry spolufinancovat a je hlavním partnerem.

Remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se nejspíš nedočkáme
i Zdroj: Saber Interactive

Remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic se nejspíš nedočkáme

V roce 2021 byl na PlayStation Showcase oznámen remake jedné z nejoblíbenějších Star Wars her, Knights of the Old Republic z…

29. 9. 2023 17:00

Je běžnou praxí, odstranit obsah, kterému vyprší licence,

potvrdila Sony pro magazín Kotaku. Aktuálně tedy není vůbec jasné, co se kolem remaku legendárního Star Wars: KOTOR děje. Samozřejmě to nějakou souvilost s ukončením problémového vývoje mít může, ale nemusí. Zmiňovanou licencí, Sony myslí skladbu, která zazněla v traileru, ta patří společnosti Disney. Pokud byste si trailer rádi připomněli, tak můžete v náhledu výše. Nyní už nezbývá nic jiného, než čekat na oficiální vyjádření od Lucasfilm Games či Saber Interactive. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama