Sony má údajně ještě letos vydat neoznámenou first-party exkluzivitu
i Zdroj: PlayStation Studios
Novinka Sony má údajně ještě letos vydat neoznámenou first-party exkluzivitu

Sony má údajně ještě letos vydat neoznámenou first-party exkluzivitu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 5. 2023 11:30

Sony prý v následujících týdnech, maximálně měsících oznámí a ještě letos vydá další exkluzivitu od PlayStation Studios. My však nepředpokládáme, že půjde o něco zbrusu nového, pravděpodobně se dočkáme dalšího PC portu.

Reklama

Letošní rok ze strany PlayStationu prozatím není vůbec zajímavý, aktuálně víme o jediné first-party exkluzivitě, a to Marvel's Spider-Man 2, který má vyjít na podzim letoška, nejčastěji je spojovaný už se zářím. Ostatně tomu jsme se speciálně věnovali minulý týden. Dle finanční zprávy Sony se zdálo, že Spider-Man 2 bude jedinou velkou exkluzivní hrou od PlayStation Studios. 

Nicméně nyní se objevila informace, že společnost Sony ještě v průběhu letošního roku vydá prozatím neoznámenou first-party exkluzivitu. Zdroj pochází z LinkedIn profilu Dylana S. (profil aktuálně nelze zobrazit).

O jakou hru by mohlo jít? Upřímně neočekáváme žádné velké pokračování nebo novou IP, předpokládáme, že bude oznámen PC port například Ghost of Tsushima, které rovnou dostane datum vydání připadající ještě na letošní rok. Může jít ale klidně také o Gran Turismo 7, o tom už se nějakou dobu též spekuluje, stejně tak o druhém díle Horizon.

Chytřejší budeme po konferenci PlayStation Showcase 2023, která proběhne v rámci několika týdnů.

Sony má údajně ještě letos vydat neoznámenou first-party exkluzivitu
i Zdroj: LinkedIn / @dcsanchez
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama