Sons of the Forest opustí předběžný přístup v únoru 2024
i Zdroj: Endnight Games
Novinka Sons of the Forest opustí předběžný přístup v únoru 2024

Sons of the Forest opustí předběžný přístup v únoru 2024

Richard Šimáček

Richard Šimáček

30. 11. 2023 08:00

Úspěšná hra Sons of the Forest oficiálně opustí předběžný přístup 22. února 2024. Hra tedy vyjde v plné verzi rok po vydání v předběžném přístupu.

Reklama

Hra Sons of the Forest oficiálně opustí předběžný přístup a 22. února 2024 vyjde verze 1.0. Kromě toho se k dabérům připojí Shawn Ashmore z X-Menů a Quantum Break, který bude namlouvat hlas Timmyho, protože tým pracuje na rozšíření jeho role ve hře a příběhu. Vývojářské studio Endnight Games, které hru Sons of the Forest vyvíjí, se o tuto zprávu podělilo na Xbox Wire spolu s poděkováním všem, kteří hru hráli v předběžném přístupu.

Pro ty, kteří hru neznají, Timmy LeBlanc je syn Erica LeBlanca, hlavního hrdiny hry The Forest, který se svým otcem havaroval na ostrově, kde se hra odehrává, a byl rychle unesen. Jedním z hlavních cílů původní hry bylo Timmyho zachránit. Aniž bychom chtěli cokoli spoilerovat, Timmy se ve hře Sons of the Forest vrací a samozřejmě v ní hraje větší roli.

Co se týče Shawna Ashmora, ten není ve videohrách žádným nováčkem, protože již dříve namluvil hlas Tima Breakera ve hře Alan Wake 2, Jacka Joyce ve hře Quantum Break. A to navíc hrál Bobbyho Drakea/Icemana v sérii X-Men, Lamplightera ve filmu The Boys a další.

Hra Sons of the Forest vstoupila do předběžného přístupu 23. února 2023 a jejím úkolem je najít ztraceného miliardáře na odlehlém ostrově, který je shodou okolností také domovem kanibalů a dalších děsivých nebezpečí. Toto pokračování je opět hororovým simulátorem přežití v otevřeném světě a lze ho hrát sólo nebo s přáteli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama