Slovenský simulátor Way of the Hunter nás vezme na krásný Nový Zéland
i Zdroj: THQ Nordic
Way of the Hunter Novinka Slovenský simulátor Way of the Hunter nás vezme na krásný Nový Zéland

Slovenský simulátor Way of the Hunter nás vezme na krásný Nový Zéland

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 17:30

Way of the Hunter od bratislavského studia přichází se zbrusu novým datadiskem. Hráči se již dnes mohou poprvé podívat na nádherný Nový Zéland.

Reklama

Bratislavské studio i nadále pokračuje ve vývoji loveckého simulátoru Way of the Hunter. Ten vyšel před zhruba rokem a půl, a v recenzích příliš neoslnil, v průměru je na slabších 6.4 / 10. Přesto do hry vydavatelství THQ Nordic neustále investuje, což je vzhledem k restrukturalizaci celého Embracer Group, velmi zajímavé, avšak pro fanoušky Way of the Hunter potěšující.

Hurá na krásný Nový Zéland! Již dnes, 6. února vychází nové DLC, které nás vezme na další nádherné místo. DLC Matariki Park nabízí zbrusu novou lokaci a možná desítky divokých zvířat. Expanzi seženete na Steamu za 10€ (v přepočtu za 250 Kč).

Park Matariki je svět sám pro sebe, který obsahuje jezera, přehrady, pláže, husté lesy, strmé kopce, skryté jeskyně, řeky a deštné pralesy. Nabízí širokou škálu biomů a divoké zvěře, od divokých prasat a koz jedinečných pro Way of the Hunter's New Zealand až po divoké kachny a jeleny. Užijte si pohled na všechna zvířata, která byla v posledních stoletích představena a která se stala jejich novým domovem.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama