Slitterhead nabídne mechaniky, které hráči ještě neviděli
i Zdroj: Bokeh Game Studio
Slitterhead Novinka Slitterhead nabídne mechaniky, které hráči ještě neviděli

Slitterhead nabídne mechaniky, které hráči ještě neviděli

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2023 07:00

Zbrusu nové Bokeh Game Studio hráče láká na mechaniky, které ve hrách ještě neviděli. Hororová third-person akce Slitterhead se podrobněji představí v roce 2024.

Reklama

Jestliže patříte mezi fanoušky hororů, určitě by vás neměla minout tato akční adventura s prvky hororu. Oznámilo ji zbrusu nové, veterány složené Bokeh Game Studio už v roce 2021. Původně bylo v plánu vydat hru v průběhu roku 2023, to už se ale nestane, ještě stále nepředstavený horor Slitterhead se detailněji ukáže až v příštím roce. Nicméně už dnes, ex-tvůrci slavného Silent Hill, Gravity Rush, Siren nebo Snatcher, prozradili, že hra nabídne mechaniky, které hráči ještě neviděli.

Zatím nemohu zacházet do mnoha podrobností, ale mohu vám říci, že to bude akční adventura z pohledu třetí osoby. Hra bude obsahovat mnoho nových mechanik, které dosud v jiných hrách nebyly k vidění,

prozradil zakladatel studia Bokeh, Keiichiro Toyama. Slitterhead bude takovým nepřímým nástupcem série Silent Hill. Ve hře na nás čekají nejrůznější monstra, těm říkají Yakushi - jsou to tvorové, které mohou na první pohled připomínat běžné lidi. Více se konečně dozvíme v následujícím roce, který pomalu klepe na dveře. Slitterhead vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama