Sleight of Hand je špionážní stealth akce, kde naší zbraní jsou kouzelné karty
i Zdroj: RiffRaff Games
Sleight of Hand Novinka Sleight of Hand je špionážní stealth akce, kde naší zbraní jsou kouzelné karty

Sleight of Hand je špionážní stealth akce, kde naší zbraní jsou kouzelné karty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2024 11:30

Sleight of Hand vypadá naprosto úžasně. Naše speciální kouzelné karty nám pomohou v boji proti nepřátelům. Hra potěší především fanoušky stealth prvků špionáže.

Reklama

Včerejší konference nabídla skutečně zajímavou sbírku dost nečekaných titulů. Po trilogii STALKER, která vůbec poprvé zamířila na konzole a adventury Unknown 9: Awakening, jsme se dočkali oznámení příběhové hry Sleight of Hand, která vzniká v doposud neznám studiu RiffRaff Games.

Sleight of Hand hráče vezme do temného světa, který tak trochu může připomínat Dishonored, a to i svým grafickým zpracováním. I v tomto případě pak využijeme ve velkém náš skill ve stealthu, který bude důležitý. Bránit se a bojovat budeme kouzelnými kartami, které mají speciální schopnosti. Více v přiloženém traileru nebo popisku níže.

"Pronikněte do města Tabu, pokrytého deštěm a plného špíny, kde rituální magie a prokleté artefakty rozdělují mocné od těch slabších. Sleight of Hand je akční hra z pohledu třetí osoby s prvky stealthu a karetních balíčků, která vás zavede do konfliktu s těmi, s nimiž jste kdysi spolupracovali, abyste zničili jejich temný spolek." Píše se v oficiálním popisku.

Sleight of Hand vyjde v roce 2025 ve verzích PC a Xbox Series X/S. Dobrou zprávou pak je, že se hra podívá už v den vydání do Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama