Slavný streamer Ninja oznámil, že má rakovinu
i Zdroj: Richard Tyler Blevins / Volně k užití
Novinka Slavný streamer Ninja oznámil, že má rakovinu

Slavný streamer Ninja oznámil, že má rakovinu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2024 08:00

Zábava jde na chvíli stranou. Slavný americký streamer Richard Tyler Blevins (Ninja) oficiálně oznámil smutnou zprávu, avšak po zákroku doktorů vše vypadá nadějně.

Reklama

Streamera s nickem “Ninja” pravděpodobně bude většina z nás už dobře znát. Američan, vlastním jménem Richard Tyler Blevins, začínal sbírat slušná čísla sledujících už během startu PUBG před více než sedmi lety, později však přešel ke “konkurenci” jménem Fortnite, u kterého zůstal dodnes. A udělal dobře, patří mezi nejlepší a nejsledovanější streamery Fortnite, díky čemuž vydělává miliony dolarů ročně. 

Dobré zprávy a jeho věčně vysmátý obličej na chvíli vystřídal šok ve špatném slova smyslu. Na sociální síti X před několika dny oficiálně oznámil, že mu doktoři při běžné prohlídce našli skvrnu na noze. Jak se nakonec ukázalo, šlo o ranou fázi rakoviny kůže. Štěstí, že se na tento problém přišlo takto brzy, v horším případě totiž může hrozit smrt. Tylera začala ihned léčit, v současné době vše vypadá nadějně, přesto ještě vyhráno nemá. Níže už vyjádření Tylera + překlad.

Překlad tweetu:

Jsem stále trochu v šoku, ale chtěl bych vás všechny informovat. Před několika týdny jsem absolvoval každoroční kontrolu kůže a mateřských znamének u dermatologa, kterou mi Jess proaktivně naplánovala. Byl tam flek na spodní části mého chodidla, který chtěli odstranit, abychom byli opatrní. Bohužel se ukázalo, že se jedná o melanom, ale lékaři jsou optimističtí, že jsme ho zachytili v raných fázích. Dnes provedli biopsii i odstranění větší oblasti kolem melanomu, doufáme, že pod mikroskopem uvidí čisté okraje a budeme mít jistotu, že jsme problém vyřešili. Jsem vděčný za naději, že se dozvím výsledky brzy, ale chci to vzít také jako výzvu pro vás všechny, abyste si nechávali pravidelně kontrolovat kůži.

Co je to melanom:

Melanom je agresivní typ kožního rakoviny, který začíná v buňkách zodpovědných za tvorbu pigmentu (melaninu). Může se vyvíjet v mateřských znaménkách nebo v normálních tkáních kůže a může se šířit do okolních tkání a orgánů, což ho činí velmi nebezpečným. Je důležité zachytit melanom v raných stádiích, aby bylo možné léčitelnost zvýšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama