Silničáři zase nevyjeli? Vy ale můžete, představuje se Snow Plowing Simulator
i Zdroj: FreeMind S.A.
Novinka Silničáři zase nevyjeli? Vy ale můžete, představuje se Snow Plowing Simulator

Silničáři zase nevyjeli? Vy ale můžete, představuje se Snow Plowing Simulator

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 1. 2024 07:00

Snow Plowing Simulator - First Snow je novou free-to-play hrou, kde se vžijeme do role horského velitele. Zbrusu nový simulátor je zdarma a vychází již dnes.

Reklama

Společnost PlayWay umí vždy překvapit, její simulátory nás již vzaly na různá místa, dovolují nám provozovat kavárny, automobilové servisy, stát se můžeme pohraničním policistou nebo profesionálním zločincem. 

Snow Plowing Simulator - First Snow bude dalším herním simulátorem, a znovu se ujmeme role, kterou jsme v hrách ještě nezastali. Staneme se velitelem horské služby, která bude mít za úkol odhrabat první napadený sníh. K dispozici nám bude několik prostředků, od ručního hrabla, po větší SUV s radlicí až pořádnou rolbu. 

Velte svému týmu výkonných sněžných pluhů, které se potýkají s realistickou zasněženou krajinou. Tato bezplatná hra na Steamu vyzkouší vaše dovednosti v přesné orbě v dynamických povětrnostních podmínkách. Odklízejte sníh, zdolávejte zledovatělé silnice a užijte si vzrušení z toho, staňte se dokonalým sněhovým hrdinou.” Dočtete se v oficiálním popisku.

Snow Plowing Simulator - First Snow vyjde 24. ledna a bude free-to-play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama