Samsung na CES 2024 ukázal nádherné průhledné obrazovky
i Zdroj: Samsung
Novinka Samsung na CES 2024 ukázal nádherné průhledné obrazovky

Samsung na CES 2024 ukázal nádherné průhledné obrazovky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 1. 2024 14:30

Společnost Samsung bez jakýchkoliv detailů přinesla a prezentovala na CES 2024 nádherné průhledné televizory/monitory. Na podrobnosti ohledně modelů čekáme.

Reklama

Samsung, jeden z gigantů, který nemohl na CES 2024 chybět. Očekávat jsme od takové společnosti mohli mnoho, nicméně konkrétně nás na Spite nejvíce zaujaly tyto nádherné, průhledné MicroLED televizory/monitory. Není to poprvé, co o nich Samsung mluvil a dokonce je prezentoval, nikdy však širokou veřejnost neoslovily tolik, jako klasika.

A tak se o to pokouší znovu. Tentokrát jde o poznání luxusnější záležitost. Televizor/monitor nemá prakticky žádný rámeček, působí tak jako bezrámový klasický obraz. Podrobnosti prozatím neznáme, Samsung nechtěl nic prozrazovat. Každopádně my bychom se vůbec nedivili, kdyby něco podobného skutečně naše obýváky či pracovny brzy obohatilo. Vypadá to skutečně nádherně, co myslíte? 

Jak jsme již zmínili výše, není to poprvé, co Samsung s podobnou televizí přišel. Před nedávném to zkoušeli s Samsung The Frame, kterou prezentovali jako “obraz na zdi, který můžeme změnit v TV.” 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama