Ruská invaze na Ukrajině: Hollow Home přináší příběh teenagera uvězněného ve městě
i Zdroj: Twigames Inc.
Hollow Home Novinka Ruská invaze na Ukrajině: Hollow Home přináší příběh teenagera uvězněného ve městě

Ruská invaze na Ukrajině: Hollow Home přináší příběh teenagera uvězněného ve městě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 11:00

Hollow Home je izometrické RPG, které nám odvypráví příběh teprve 14letého chlapce, jenž je uvězněný v okupovaném městě na Ukrajině.

Reklama

Současná situace na Ukrajině, kterou napadlo Rusko, za sebou zanechává spousty příběhů. Bohužel ve většině případech ty negativní a smutné. Denně přicházejí o život nevinní lidé a další ztrácejí své domovy, zatímco ruští vojáci postupně pustoší města. Je tak stále pravděpodobnější, že se objeví různé projekty inspirované těmito událostmi.

Jedním z těchto projektů je izometrické RPG Hollow Home od ukrajinského studia Twigames Inc. Příběh této hry nás zavede do okupovaného města, kde se chopíme role teprve 14letého chlapce. Hollow Home není tradiční survival nebo střílečka, zaměřuje se na poznávání nových lidí, dialogy a hledání zásob. V hře není cílem zabíjení na frontě, ale spíše se odehrává ve městě postupně ztrácejícím svou podobu.

"Hra Hollow Home silně spoléhá na dialogy a rozvětvené linie úkolů, aby vyprávěla příběh města, které mizí pod tímto neúprosným útokem invazních sil. Před vámi se neděje žádný bojový systém a žádné skutečné násilí – místo toho se hra zaměřuje na dopad války, nikoli na grafické detaily. Budete prozkoumávat město, poznávat různé postavy a snažit se jim pomoci." Stojí v popisku hry.

Podrobnosti o Hollow Home bychom se měli dozvědět už brzy. Tvůrci se chystají na PAX East, kde by mohlo dojít na oznámení platforem a data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama