Rockstar před odhalením GTA 6 přejmenuje svou službu Social Club
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar před odhalením GTA 6 přejmenuje svou službu Social Club

Rockstar před odhalením GTA 6 přejmenuje svou službu Social Club

Richard Šimáček

Richard Šimáček

23. 11. 2023 08:00

Společnost Rockstar Games před očekávaným odhalením hry Grand Theft Auto 6 zrušila označení Social Club pro svůj systém online členství. Nový název služby bude Rockstar Games.

Reklama

Jak informoval server PC Gamer, neoficiální zpravodajský účet Rockstaru na X sdílel obrázek, který ukazuje plánovanou změnu jména služby Social Clubu. Veškeré odkazy na “členy Social Clubu” byly na webu změněny na “členy Rockstar Games”. “Nemáte žádné přátele v Social Clubu”, zní nyní: “Nemáte žádné přátele Rockstar Games”.

Společnost Rockstar neučinila žádné oficiální oznámení týkající se těchto změn a některé případy značky Social Club na jejích webových stránkách zůstávají. Nezdá se, že by se změnily i skutečné funkce Social Clubu, takže skutečných hráčů her Rockstar, jako je Grand Theft Auto 5 nebo Red Dead Redemption 2, by se změny neměly týkat.

Vývojáři se chystají vstoupit do nové éry, v prosinci se totiž objeví trailer odhalující GTA 6. Ačkoli to Rockstar zatím oficiálně neoznámil, očekává se, že GTA 6 vyjde již v roce 2024 a bude prvním zcela novým dílem Rockstaru od roku 2018, prvním dílem, který vyjde nejprve na konzolích PlayStation 5 a Xbox řady X a S generace, a prvním novým dílem Grand Theft Auto od roku 2013. Rockstar by tedy mohl před touto novou érou svých her pouze uklízet své systémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama