REPLACED je nová pixelovka, kde hrajete za umělou inteligenci, uvězněnou v lidském těle
i Zdroj: Sad Cat Studios
Novinka REPLACED je nová pixelovka, kde hrajete za umělou inteligenci, uvězněnou v lidském těle

REPLACED je nová pixelovka, kde hrajete za umělou inteligenci, uvězněnou v lidském těle

David Vondráček

David Vondráček

6. 3. 2024 12:00

Indie studio Sad Cat Studios si pro nás tentokrát připravilo pixelovou akční plošinovku z fiktivní budoucnosti, kde nic není zadarmo. Vítejte v Replaced.

Reklama

Vžijeme se do role R.E.A.C.H. Umělé inteligence uvězněnou proti své vůli v lidském těle, která by se ráda přizpůsobila lidskému životu v Americkém městě Phoenix roku 1980. Po jaderném výbuchu je svět v úpadku plného zločinců. Všude vládne korupce a to, co má nyní největší hodnotu, jsou lidské orgány. R.E.A.C.H ve světě Replaced uniká těm, co jí uvěznili v lidském těle s odhodláním, že už nikdy nebude otrokem. Brzy ale pozná, že v tomto světě není nic zadarmo.

Replaced tak kromě skákaček a bojování, nabídne i poutavý příběh o umělé inteligenci, která touží po svobodě a poznává drsný svět kolem sebe. Hra je přitom zasazená do komplexního, drsně stylizovaného světa inspirovaného cyberpunkem. Co všechno je R.E.A.C.H ochotná udělat, abyste zůstala na svobodě?

"REPLACED je 2,5D sci-fi retro-futuristická akční plošinovka, ve které hrajete za R.E.A.C.H. – umělou inteligenci uvězněnou proti své vůli v lidském těle.„ Tohle se o hře píše na Steamu.

Přesné datum vydání zatím hra nemá a vyjít měla už v roce 2022, kvůli všemožným problémům bychom se jí ale měli konečně dočkat v tomto roce. Hra bohužel bude bez české lokalizace. Na druhou stranu se hra kromě PC podívá také na Xbox a bude dostupná v Game Passu první den vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama