Redfall za pouhé 4 dny od vydání ztratil 70 % hráčů
i Zdroj: Arkane Studio
Redfall Novinka Redfall za pouhé 4 dny od vydání ztratil 70 % hráčů

Redfall za pouhé 4 dny od vydání ztratil 70 % hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2023 16:37

Redfall to schytalo snad v každé recenzi, aktuálně má průměrné hodnocení 5.6 / 10. A nebude to jediný problém studia Arkane Austin, Redfall totiž za pouhé čtyři dny opustilo 70 % hráčů.

Reklama

To, že Redfall rozhodně nebude patřit mezi to nejlepší, co letos vyšlo víme a k velké kritice se asi nemusíme vracet. Redfall potkal stejný osud jako Grounded nebo Sea of Thieves, obě hry (též od Xbox Game Studios) si v recenzích nevedly zrovna dvakrát dobře a byly kritizovány. Tvůrcům se však rychle povedlo napravit si reputaci pozdějším obsahem a opravami. Výsledek za to stál, obě hry nyní mají početnou komunitu hráčů a například se Sea of Thieves má studio Rare ještě spousty plánů.

Něco podobného by mohlo potkat Redfall, to masivně ztrácí komunitu. Podle statistik na webu SteamDB zjišťujeme, že Redfall za pouhé 4 dny od vydání opustilo 70 % hráčů. I za studio Arkane Austin, které za Redfall stojí doufáme, že jen hráči čekají na opravy a vylepšení, které podle šéfa Xboxu dorazí a Arkane se o hru nadále budou starat a plnit ji obsahem dle požadavků komunity.

Redfall vyšlo 2. května ve verzích PC a Xbox Series X/S, v recenzích je aktuálně ohodnocené na slabých 5.6 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama