Redfall nedostalo po 3 měsících od vydání žádnou zásadní aktualizaci, studio však slibovalo obří podporu
i Zdroj: Arkane Austin Studio
Redfall Novinka Redfall nedostalo po 3 měsících od vydání žádnou zásadní aktualizaci, studio však slibovalo obří podporu

Redfall nedostalo po 3 měsících od vydání žádnou zásadní aktualizaci, studio však slibovalo obří podporu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 8. 2023 10:00

“Redfall bude naše nejvíce podporovaná hra," tvrdilo studio Arikane Austin ještě před vydáním hry. Jenže uběhly tři měsíce a hra nedostala žádnou zásadní aktualizaci ani obsah. Je hra definitivně mrtvá?

Reklama

Redfall mělo patřit mezi největší exkluzivní tituly pro konzole Xbox, nicméně vydání hry se absolutně nepodařilo. Hra vyšla již 2. května a bohužel nenaplnila očekávání hráčů, plná verze obsahovala spousty chyb, hráči si stěžovali na zastaralou grafickou stránku, málo obsahu nebo nudný soubojový systém. Zklamaný byl ve finále i sám šéf Xbox divize Phil Spencer, když se hráčům osobně omluvil a přislíbil se k rychlé nápravě.

Jsem naštvaný, reaguje šéf Xboxu na stav hry Redfall
i Zdroj: Arkane Austin

Jsem naštvaný, reaguje šéf Xboxu na stav hry Redfall

Šéf Xboxu Phil Spencer se vyjádřil k aktuálnímu stavu hry Redfall. Je naštvaný, taková hra neměla vyjít, říká v jednom z…

4. 5. 2023 16:05

Jenže uplynuly už tři měsíce od vydání a hráči si samozřejmě všimli, že Arkane studio mlčí a nevydává absolutně žádné velké zásadní aktualizace, které by snad přinášely dodatečný obsah či nějak upravovaly dříve kritizované prvky. “Redfall bude naše nejvíce podporovaná hra," tvrdili autoři hry těsně před vydáním. Nenaplnily se ani sliby Spencera, zkrátka dlouhé tři měsíce o hře nikdo neslyšel. Navíc stále čekáme na podporu 60FPS, která měla dorazit “chvíli po vydání”. Jak na celou tuto “kauzu” koukáte vy? Dejte nám vědět do komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama