Redfall by nakonec klidně na PS5 mohl vyjít
i Zdroj: Arkane Studio
Redfall Novinka Redfall by nakonec klidně na PS5 mohl vyjít

Redfall by nakonec klidně na PS5 mohl vyjít

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 3. 2023 19:13

Microsoft reaguje na vyjádření studia Arkane, které tvrdilo, že v plánu byla i Redfall verze pro PS5, nicméně mělo dojít k její zrušení. Microsoft to popírá.

Reklama

Harvey Smith ze studia Arkane, které stojí za vývojem upírské open-world akce Redfall před několika dny podal zajímavý rozhovor zahraničnímu serveru IGN. Během něho řekl, že Redfall bylo před lety naplánované ve verzích PC, Xbox Series X/S včetně PlayStation verze, jenže tu vydavatelství ani Xbox nikde nezmiňují a Redfall považují za exkluzivní. Smith dodal, že PS5 verze byla zrušena potom, co Microsoft koupil společnost ZeniMax, pod kterou spadá jak Bethesda, tak Arkane.

Když nás Microsoft koupil, řekl. Soustřeďte se na PC, Xbox a Game Pass, žádný PlayStation.

Výše zmíněného vyjádření si velmi rychle všimli v Microsoftu a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Microsoft tvrdí, že od akvizice ZeniMaxu nezrušili žádnou PlayStation hru. Otázkou nyní je, co se vlastně děje nebo stalo s PlayStation 5 verzí? Podle oficiálního tvrzení byla ve vývoji, nyní ale není. Dočkáme se ji snad později, třeba po roce od vydání? Všechno je možné.

Redfall vyjde 2. května 2023 na PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama