První oficiální informace o Death Stranding
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka První oficiální informace o Death Stranding

První oficiální informace o Death Stranding

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2019 17:19

Oficiální PlayStation Blog neoznámil pouze datum vydání, dozvěděli jsme se také střípky informací, které nám možná pomohou poznat hru zase o level víc. Co čekat od tajemné hry Hidea Kojimy?

Reklama

Death Stranding nás vezme do otevřeného světa post-apokalyptické Ameriky, ve které lidstvo ještě úplně nevymřelo. Naším úkolem bude lidstvo spojit a postarat se, aby vše fungovalo tak, jako dřív. Nebude to však jednoduché, cestou na nás bude čekat nejrůznější nebezpečí, jedním z nich jsou například Beached Things. 

Co možná překvapí, ve hře prakticky není možné zemřít, pokud "zemřeme", objevíme se v jiném světě, v posmrtném světě, kde uvidíme i další mrtvé osoby (NPC), bude nutné se z tohoto "mrtvého světa" dostat zpět a pokračovat v příběhu. 

Tvůrci dále upozorňují, že zabíjet nepřátelé nemusí být dobrým rozhodnutím, protože právě i smrt nepřátele vezme do posmrtného světa, kde je můžeme spatřit znovu. Doporučuje se tak nedůležité postavy obejít a zkusit je nechat být, k tomu poslouží propracovaný stealth, se kterým Kojima zkušenosti má. 

Chybět nebude ani online propojení světa, nečekejte mutliplayer, Death Stranding nás propojí tak, abychom si s jinými hráči mohli pomáhat odhalovat tajemství, zajímavá místa nebo nebezpečí. Online hráče nebude možná ve hře potkat.

Death Stranding vychází 8.11. 2019 na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama