Připravovaný Skate dostane prvky parkouru. Podívejte na další uniklé záběry
i Zdroj: Full Circle Studio
Skate Novinka Připravovaný Skate dostane prvky parkouru. Podívejte na další uniklé záběry

Připravovaný Skate dostane prvky parkouru. Podívejte na další uniklé záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2023 15:00

Fanoušci skateboardingu, máme pro vás spousty uniklých záběrů z testovací fáze videohry Skate. Kromě běžného jezdění a triků na prkně, můžeme vidět i velmi slibnou mechaniku, která se zaměřuje na pokročilé lezení a parkour.

Reklama

Na internet se dostaly další gameplay záběry z rozpracovaného projektu Skate, který již nějaký ten rok vzniká ve zbrusu novém studiu Full Circle. Kromě klasického jezdění, můžeme vidět i překvapivě parádní systém parkouru, kde hráči budou moct vylézt kde na jakou budovu a další vyvýšená místa. Hra aktuálně prochází testováním na PC, brzy by se však dle slov Electronic Arts mělo dostat také na konzole nové generace. 

A pokud vám parkour nic neříká a těšíte se na nový Skate především kvůli jezdění na prkně, pak tu pro vás máme hned několik dalších videí. Ty též na Twitteru zveřejnil uživatel pod přezdívkou @LetsTalkGamlng. Nicméně musíme podotknout, že jde o záběry z rané verze hry, což můžete vidět na kostrbatých animacích a texturách. Skate vyjde ve verzích PC, PlayStation a Xbox, kdy, je prozatím stále otázkou.

Další gameplay záběry najdete na twitterovém profilu uživatele @LetsTalkGamlng.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama