Překvapení! Star Citizen jde do závěrečné fáze vývoje, blíží se verze 1.0
i Zdroj: Cloud Imperium Games
Star Citizen Novinka Překvapení! Star Citizen jde do závěrečné fáze vývoje, blíží se verze 1.0

Překvapení! Star Citizen jde do závěrečné fáze vývoje, blíží se verze 1.0

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2024 14:00

Ačkoliv se mohlo zdát, že se vesmírného simulátoru Star Citizen nikdy nedočkáme, šéf studia Cloud Imperium Games překvapil svou reakcí. Hra míří do finále.

Reklama

Když v roce 2012 začala crowdfundingová kampaň Star Citizen na KickStarteru, málokdo z fanoušků pravděpodobně nepředpokládal, že se finální verze nedočkají ani po deseti letech vývoje. Cloud Imperium Games postupně shromažďovalo další finanční prostředky, až dosáhlo částky, která hře vynesla přezdívku "nejdražší hra v historii". Mnozí hráči pravděpodobně už ztratili naději na plnou verzi po tak dlouhé době čekání a zdánlivě nekonečném vývoji. Nicméně teď přichází velmi povzbuzující zpráva.

Po mnoha letech tvrdé práce směrem k cíli, o kterém si mnozí mysleli, že je nemožný, jsme na pokraji dodání jednoho z posledních kusů technologie, který umožní propojený, sdílený vesmír, který mohou spolu zažít tisíce lidí současně,

řekl šéf studia, Chris Roberts, v reakci na jeden z dotazů fanoušků. Řekněme si to upřímně, čekal někdo z nás plnou verzi? My už o ní popravdě pochybovali. 

Star Citizen je ambiciózní vesmírná simulace, která kombinuje prvky akčních her, simulátorů letu a sandboxového prostředí. Vyvíjí ji společnost Cloud Imperium Games pod vedením vývojáře Chrisa Robertse. Nabízí hráčům široké možnosti prozkoumávání vesmíru, boje ve vesmírných lodích, obchodování, těžbu surovin a interakci s dalšími hráči. Star Citizen je známý svým rozsáhlým světem a ambicemi vytvořit detailní a živý vesmírný univerzum.

Kromě toho v Cloud Imperium vzniká FPS akce Squadron 42, i tato hra ze světa Star Citizen nemá daleko do vydání. Podle posledních zpráv bychom se ji mohli dočkat již v příštím roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama