Přehled: 8 očekávaných cyberpunkových her
i Zdroj: Envoidant Studios
Novinka Přehled: 8 očekávaných cyberpunkových her

Přehled: 8 očekávaných cyberpunkových her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 17:00 1

Připravili jsme si pro vás seznam 8 cyberpunkových her, které očekáváme do několika měsíců, maximálně do roku 2025. Pokud milujete Cyberpunk 2077, rozhodně mrkněte.

Reklama

V posledních několika letech, pravděpodobně i díky úspěchu FPS hry Cyberpunk 2077, se objevilo hned několik studií, které se pokouší o ten samý, nebo alespoň podobný úspěch. A někteří od toho nejsou daleko. Pojďme se společně podívat hned na několik zajímavých, cyberpunkových her, které dorazí v rámci několika měsíců, maximálně let. Tohle je náš výběr.


Neo Berlin 2087

Elysium Game Studio / 2024
Příběh začíná temnou a zlověstnou nocí, kdy se Neo Berlin po brutální vraždě šéfa policejního oddělení ponoří do chaosu. Záhadný Nolan, geniální detektiv s temnou minulostí, je pověřen úkolem najít a ochránit dceru zavražděného policejního šéfa, která může být klíčem k odhalení tajemství smrti jejího otce. S využitím nejmodernějších technologií, zbraní a unikátních schopností se Nolan vydává na nebezpečnou cestu, aby Natalie co nejdříve našel. Avšak každý jeho krok ho přibližuje k zlověstnému spiknutí, které hrozí, že pohltí nejen jeho, ale celé město. Neo Berlin 2087 vyjde jen na PC.


ExeKiller

Paradark Studio / 2025
Hráč se stane Denzelem Fenixem, Exekillerem ve službách Heliona, mocné korporace s hlavním sídlem v monumentální budově, která se tyčí nad zříceninami New Yorku. Během hry Denzel odhalí pravdu o sobě, čímž si získá pozornost několika mocných frakcí. Toto odhalení ho vtáhne do nebezpečného a náročného boje o přežití. Jak Exekiller bude tuto bitvu hrát, závisí pouze na hráči. ExeKiller vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.


Cyberpunk Detective

CyberPsychos / 2024 - 2025
Vstupte do kyberpunkového města, jež pulzuje technologiemi, a procházejte uličkami osvětlenými pouze světly neonových reklam. Rozluštěte záhady, které vrhají stín na nevinné, a vyřešte úkoly, až bude práce hotová. Můžete namítat, že jsou to špinavé peníze, ale já říkám - v tomto městě hříchu na tom nezáleží. Cyberpunk Detective vyjde pouze na PC.


Vigilancer 2099

Envoidant Studios / 2024
Pár dní po úspěšném sestřelení hlavního cíle odměny se vaše Megabudova nečekaně uzavře. Vzduchem se nesou spekulace a zmatek ohledně příčiny této situace. Než se nadějete, je na vaší hlavu vyvěšena odměna - bez možnosti úniku. Vaší jedinou volbou je buď splatit obrovský dluh, nebo se nechat zajmout. Vigilancer 2099 vyjde pouze na PC.


Spine

Nekki / 2024 - 2025
Hra odkrývá příběh kyberpunkového města v nedaleké budoucnosti. Možná jste slyšeli o zvěsti, že společnost Tensor AI proměnila toto město v doslova ráj na Zemi? Nebo by vás možná zajímalo naslouchat šeptání opozice? Připojte se k bojům na ulicích města a zapojte se do globálního konfliktu mezi mocnými frakcemi ve vašem hledání osobní pomsty proti systému. Prostředí a situace, které vás čekají v soubojích se svými nepřáteli, jsou inspirovány naší vášní pro akční filmy. Spine vyjde na všechny možné platformy - PC, PlayStation i Xbox, včetně ještě starší generace.


Killing Floor 3

Tripwire Interactive / 2024 - 2025
Je rok 2091 a megakorporace Horzine vytvořila ultimátní armádu: poslušnou hordu bioinženýrských příšer nazvaných Zedi. Mezi těmito pekelnými stvořeními a budoucností lidstva stojí jedině rebelská skupina Nightfall.

Killing Floor 3 představuje další kapitolu v legendární akční/hororové sérii. Tento intenzivní FPS vás postaví do role specialisty na Nightfall, který se spojí s až pěti spoluhráči, abyste čelili vlnám Zedi, získávali body, odemykali dovednosti a budovali dokonalý arzenál. Killing Floor 3 vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.


Den of Wolves

10 Chambers / 2024 - 2025
Den of Wolves je kooperativní loupežná FPS, ve které vy a vaši přátelé přebíráte roli najatých zločinců v Midway City, nekontrolované inovační zóně. Využíváte rostoucí poptávky po "neautorizovaných operacích" vytvářených konkurenčními podnikatelskými subjekty v tomto obchodním ráji. S Den of Wolves vytváříme akční techno-thriller - kooperativní loupežní střílečku založenou na sezeních, která vám umožní hrát a prosadit se bez ohledu na to, zda máte k dispozici 20 minut nebo 2 hodiny. Den of Wolves vyjde jen na PC.


Code: SYN

Tencent / TBA
Code: SYN je akční sci-fi hra, která se odehrává v dystopickém světě ovládaném korporacemi a umělou inteligencí. Hráči přijmou roli hackera, který se snaží prolomit bezpečnostní systémy, získat informace a bojovat proti korporátní moci. S využitím hackování, boje a strategie musí hráči navigovat mezi různými frakcemi a tajnými spiknutími, aby odhalili temné tajemství světa kolem nich a rozhodli o osudu lidstva. Code: SYN je naplánované pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Jak se vám pomalu přicházející cyberpunkové hry líbí? Dejte nám vědět, jaká z našeho výběru vás zaujala nejvíce. Jestli vás zajímá, jaká nás, pak to bude rozhodně Spine, Vigilancer a Cyberpunk Detective. Nejblíže k vydání má detektivní Neo Berlin 2087, která dorazí do několika měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama