Politický simulátor Suzerian se dočká svého první DLC
i Zdroj: Torpor Games
Novinka Politický simulátor Suzerian se dočká svého první DLC

Politický simulátor Suzerian se dočká svého první DLC

David Vondráček

David Vondráček

9. 12. 2023 16:30

Suzerian od studia Torpor Games se na Steamu dočkal velkého úspěchu, a po více než čtyřech letech se hráči dočkají nového DLC.

Reklama

Ve hře Suzerian se ujmeme role prezidenta ve fiktivní zemi Sordland. Na Steamu se těší velkému hodnocení. Z více jak 5 tisíc recenzí je průměr hry 9/10. A není divu. Ačkoliv se jedná o textovou hru, prakticky každé naše rozhodnutí má svůj dopad na příběh celé hry. Ve hře pak máme skutečně velkou volnost, takže je jen na nás, jestli budeme spravedlivý demokrat, přísný reformátor, zarytý komunista nebo tvrdý nacionalista. 

DLC ponese název Kingdom of Rizia a jak už jste možná pochopili z názvu, tentokrát nebudeme v roli prezidenta, ale krále. Rizia se nachází už v základní hře, příliš velkou roli ale nehrála, jen občas z ní přišly nějaké zprávy a mohli jsme s ní obchodovat. 

"Vydejte se na královskou cestu v prvním DLC pro hru Suzerain. Přijměte korunu jako král Romus Toras a veďte Zlaté království do nové éry. Získejte zpět ztracená území pomocí diplomacie nebo síly. Spolupracujte s královskými rody a dohlížejte na zdroje Rize. Jak budete vládnout?„ Tak zní přímo popisek ze hry. Znovu se tak můžeme těšit na propracovaný, textový příběh se spoustou rozhodování a případných následků. Budeme podepisovat dekrety, spolupracovat s ostatními rody nebo schvalovat zákony. 

Propracovanější pak má být samotná případná válka. V základní hře jsme totiž samotnou válku měli jen v několika rozhodnutích a pak už jsme jen dostali výsledek. Tentokrát bychom měli vést boje osobně, což zní rozhodně daleko lépe. 

Nechme se tedy překvapit, jaká hra ve výsledku bude. Rozhodně je ale na co se těšit. Má to snad jen jediný problém, stejně jako základní hra, ani DLC nebude v češtině, DLC dorazí 25. března 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama