Pokud budete chtít mít nový model PS5 postavený vertikálně, musíte si koupit stojánek
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Pokud budete chtít mít nový model PS5 postavený vertikálně, musíte si koupit stojánek

Pokud budete chtít mít nový model PS5 postavený vertikálně, musíte si koupit stojánek

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

12. 10. 2023 14:30

Sony je velký gigant, který má na starosti jednu z našich nejoblíbenějších konzolí. Ovšem pomalu to začíná vypadat, že půjde cestou jiných velkých korporací za účelem většího zisku. Novou verzi PS5 si nesmyslně totiž jen tak vertikálně nepostavíte.

Reklama

Je to teprve chvíle, co Sony oznámila novou verzi PlayStation 5 a už se objevují první “ale”. Nová konzole bude o 30 % menší, a o 24 % lehčí. Bude mít vyměnitelné kryty a můžete si k ní dokoupit a připojit mechaniku. Jako svůj předchůdce si samozřejmě můžete i vybrat, jestli konzole bude položená vertikálně nebo horizontálně. Pro lidi, kteří by chtěli mít konzoli vertikálně máme bohužel špatnou zprávu.

Novou verzi PS5 si totiž nemůžete postavit vertikálně bez jednoho speciálního stojánku. To by možná bylo v pohodě, i originální PS5 má stojan na vertikální umístění konzole. Každopádně zde Sony následuje příklad velkých gigantů a tak tento stojan nebude součástí balení. Budete si ho muset dokoupit zvlášť za cenovku asi 30€ (cca 730 Kč). Nová verze by se měla začít prodávat 10. listopadu v Japonsku, někdy v listopadu v USA a v pozdějších měsících i ve zbytku světa.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama