Poběží Starfield při 60FPS? Phil Spencer příliš jistě neodpověděl
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Poběží Starfield při 60FPS? Phil Spencer příliš jistě neodpověděl

Poběží Starfield při 60FPS? Phil Spencer příliš jistě neodpověděl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 5. 2023 15:35

Během rozhovoru s šéfem Xboxu došlo na zajímavou otázku, která pravděpodobně musí zajímat každého hráče, který vlastní konzoli Xbox Series X/S. Poběží na nejvýkonnější konzoli světa očekávaný Starfield při 60FPS?

Reklama

Ve včerejším článku jsme se opět věnovali nedávno vydané hře Redfall od studia Arkane Austin, které v recenzích naprosto propadlo a neudělalo Microsoftu a Xboxu vůbec dobrou reklamu. A šéf Xbox divize Phil Spencer si toho je dobře vědom, svůj hněv v rozhovoru pro Kinda Funny neskrýval, více se můžete dočíst zde.

Během tohoto rozhovoru ale padla ještě jedna velmi zajímavá otázka. “Dostane Starfield podporu 60FPS?” Phil Spencer odpověděl...

V průběhu roku oznámíme, zda-li Starfield dostane režim 60FPS

Příliš nadějně to nevypadá, Phil pravděpodobně nechce udělat stejnou chybu jako Arkane, které původně slibovalo podporu 60FPS. My ale samozřejmě doufáme, že Starfield i na konzolích dostane takové nastavení, aby si hráči mohli vybrat mezi režimem kvality nebo výkonu. V závěrů připomeňme, že více se o Starfield dozvíme večer 11. června, kdy po skončení Xbox Game Showcase 2023 dostane prostor Starfield Direct.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama