Po 4 letech od oznámení se představuje ambiciózní Unknown 9: Awakening
i Zdroj: Reflector Entertainment Ltd.
Unknown 9 Novinka Po 4 letech od oznámení se představuje ambiciózní Unknown 9: Awakening

Po 4 letech od oznámení se představuje ambiciózní Unknown 9: Awakening

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2024 09:30

Studio Relic po čtyřech letech od oznámení hry Unknown 9: Awakening přichází s novým trailerem a přibližným datem vydání. Dorazí ještě letos a překvapivě i na starší generace.

Reklama

Během včerejší konference Xbox Partner Preview (březen 2024) jsme mohli vidět několik pomalu blížících se zajímavých her. Pro nás velmi překvapivě nechyběla adventura z pohledu třetí osoby, Unknown 9: Awakening, o které jsem si upřímně myslel, že byla definitivně zrušena. Studio Relic Entertainment ji oznámilo už v průběhu roku 2020 a prakticky od té doby je kolem ambiciózního projektu ticho.

Dobrá zpráva, na hře se pracuje. Bohužel po nových záběrech zdaleka nevypadá tak úžasně, jako v případě čtyři roky starého traileru, přesto působí originálně a nadpřirozené schopnosti slečny Haroony vypadá parádně a zábavně. Hra dorazí na všechny možné platformy v průběhu letošního roku, níže už zmiňovaný trailer.

Cestujte napříč světem – Zavítáte na nejtajemnější místa světa. Těšit se můžete na písky Mauretánie, nebezpečnou indickou džungli i gotickou krajinu Portugalska 19. století.” Stojí v popisku hry.

Unknown 9: Awakening dorazí v průběhu léta letošního roku ve verzích PC, PlayStation a Xbox (včetně starší generace PS4 a XONE). 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama