PlayStation údajně chystá dvě velké mobilní hry
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStation údajně chystá dvě velké mobilní hry

PlayStation údajně chystá dvě velké mobilní hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2023 11:29

Twitterový "leak" účet Reporters on Duty tvrdí, že Sony chystá dvě velké mobilní hry. V jednom případě jde o novou IP, ve druhém o známou značku.

Reklama

Faktem je, že společnost Sony prakticky vůbec nefiguruje mezi mobilními hrami, jejich značky mají tolik potenciálu a přitom jsou tu miliony hráčů se systémy iOS a Android. Brzy by však mohlo dojít ke změně, podle twitterového účtu Reporters on Duty Sony aktuálně chystá minimálně dvě velké hry. 

Zatím co ta první bude údajně RPG hrou a zbrusu novou značkou, u druhého titulu se hráči dočkají velmi známého světa, a půjde o akční adventuru. Tím se samozřejmě na internetu rozjely spekulace, o co by tak mohlo jít. V prvním případě se hráči dočkají stylizované grafické stránky a podle všeho by mělo jít o free-to-play hru. Ve druhém případě může jít o něco příběhového pro jednoho hráče, že by Spider-man, God of War, The Last of Us nebo snad Uncharted? Právě o Uncharted se několikrát mluvilo, že je ve vývoji, nikoliv však v Naughty Dog, nevzniká tak pro mobilní hráče? 

Informuje také, že Sony PlayStation chce většinu svých her přinést jak na PC, tak na mobilní zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama