Pioner se hlásí o slovo: hra inspirována STALKER nebo Metro prozrazuje detaily
i Zdroj: GFA Games
Pioner Novinka Pioner se hlásí o slovo: hra inspirována STALKER nebo Metro prozrazuje detaily

Pioner se hlásí o slovo: hra inspirována STALKER nebo Metro prozrazuje detaily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 12. 2023 07:00

Ruské MMORPG Pioner, které alespoň u nás na Spite mělo velmi kladné ohlasy, se představilo dopodrobna. Vidět můžeme nové obrázky a informace o hře.

Reklama

Připravované ruské MMORPG Pioner se po více než roce hlásí o slovo. Bylo také na čase, hra byla minimálně u našich čtenářů velmi kladně přijata. A my vám neseme skvělé zprávy. Ne jen, že je venku nový teaser trailer, došlo na podrobnějšího odhalení celé hry. Pokud tedy patří mezi vaše oblíbené tituly například Stalker nebo série Metro, potom je Pioner, i přes fakt, že jde o MMORPG, právě pro vás.

V PIONER je zvláštní pozornost věnována událostem, frakcím a úkolům, kterých se zúčastníte. Ciťte se v roli žoldáka, bandity, strážce karavany, průzkumníka, průkopníka — můžete se stát plnohodnotným účastníkem různých akcí po celém souostroví. Budete zkoumat anomálie, konfrontovat lovce z jiných frakcí a plnit speciální úkoly.” Dočtete se na oficiálních stránkách hry.

Úprava zbraní

Co se nám rozhodně líbí, je mimo jiné detailní úprava zbraní. Takové přidání vylepšené pažby, nebo kompenzátoru či většího zásobníku, ideální. Teď ještě, aby samozřejmě změny byly dostatečně znát na naší střelbě.

Pioner se hlásí o slovo: hra inspirována STALKER nebo Metro prozrazuje detaily
i Zdroj: GFA Games

Nepřátelé

Jelikož jde o MMORPG, na serveru potkáte spousty dalších online hráčů. Tyto obří světy je však potřeba doplnit NPC. A těch bude spousta. Například ať už to budou zombie psi, zvláštně nakažení lidé či nebezpečná monstra. Určitě se mrkněte do bestiáře na oficiálních stránkách.

Důvěra…

Někteří hráči mohou být dnes velmi zklamaní, musíme připomenou nepříjemnou situaci s dnes už bývalým studiem Fntastic, které dlouhodobě lákalo na velkou MMORPG survival hru The Day Before. Nakonec z ní byla jen menší extrakce splácaná z assetů. Nebylo by tak divu, kdyby herní svět podezříval i další ambiciózní projekty od neznámých studií. Konkrétně v případě Pioner, bychom ale byli v klidu, tvůrci o vývoji informovali každou chvíli a s veřejností se dělili o detaily. Pioner vyjde v průběhu roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama