Outcast: A New Beginning vyjde v březnu 2024
i Zdroj: THQ Nordic
Outcast: A New Beginning Novinka Outcast: A New Beginning vyjde v březnu 2024

Outcast: A New Beginning vyjde v březnu 2024

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 12. 2023 09:00

Vydavatel THQ Nordic a vývojářské studio Appeal Studio oznámili, že 15. března 2024 se hráči vrátí do oblíbené dobrodružné série Outcast: A New Beginning.

Reklama

Poté, co byla hra Outcast oznámena v srpnu 2022 na digitální prezentaci společnosti THQ Nordic, se hry Outcast: A New Beginning konečně dočkáme už za několik měsíců. Hra je pokračováním hry Outcast z roku 1999 a hráči se v ní znovu setkají s mariňákem Cutterem Sladem ve zbrusu novém dobrodružství.

Outcast nabízí lehce sebeironický, ale zároveň zdravý pohled na sci-fi témata a tropy a vnáší smysl pro zábavu do celoplanetárního povstání proti nelítostným robotickým vetřelcům.

Vylepšování zbraní, mimozemšťané a monstra - to vše najdete v chystané akční adventuře Outcast s otevřeným světem od studia Appeal a společnosti THQ Nordic. Hrajte za Cuttera Sladea, bývalého příslušníka námořních jednotek SEAL. Musíte si získat důvěru místních Talanů a zapojit se do partyzánské války, jako je ničení nepřátelských konvojů s municí, abyste oslabili základny, a svobodně si vyberte, kde podniknete další útok, čímž ovlivníte úspěch povstání Talanů.

Outcast: A New Beginning bude k dispozici 15. března 2024 pro PlayStation 5 a Xbox řady X a S a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama