Otravní cheateři z COD: Warzone budou hrát proti cheaterům
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Otravní cheateři z COD: Warzone budou hrát proti cheaterům

Otravní cheateři z COD: Warzone budou hrát proti cheaterům

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2020 18:28

Infinity Ward se pokouší zamést s cheatery. Jak? Podobně jako Apex Legends.

Reklama

Infinity Ward, tvůrci free-to-play hry Call of Duty: Warzone bojují s obrovským počtem cheaterů, především tedy u PC hráčů. Bylo zjištěno, že konzolisté dokonce bojkotují PC verzi a hromadně vypínají cross-play, do bitev o první místo se tak utkávají pouze s hráči s XBOXem. Co si budeme nalhávat, dostat se k cheatům PC verze není nic složitého, zatím co cheatovat například na PlayStationu je o něco složitější. Nicméně, tvůrci hledají způsob, jak omezit podvodníky, nejlépe, jak se jich úplně zbavit - přeci jen to je u free-to-play hry složitější.

Jak se to Infinity Ward pokouší vyřešit? Podobně jako Apex Legends, které cheatery dokonale vytrollilo - a nebylo mimochodem první. Pokud cheatujete, budete napojeni na server k cheaterům, nadávat si pak na podvodníky s wallhackem nebo aimbotem můžete jak chcete. 

Takového člověka je ale potřeba nahlasit a pokud Vás nahlásí dostatečně lidí, systém Vás označí jako cheatera. Jak ale cheatera nahlásit? Je to zbytečně složitý proces, každopádně Infinity Ward na sociálních sítích oznámilo, že pracují na zjednodušené možnosti, jak podezřelého člověka nahlásit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama