Orc Warchief je nová budovatelská RTS inspirovaná sérií Warcraft
i Zdroj: G-DEVS
Novinka Orc Warchief je nová budovatelská RTS inspirovaná sérií Warcraft

Orc Warchief je nová budovatelská RTS inspirovaná sérií Warcraft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 08:00

Venku je zkušební demoverze budovatelské realtime-strategie Orc Warchief, která svým vzhledem, ale i možnostmi připomíná slavný Warcraft od Blizzardu.

Reklama

Fanoušci realtime-strategií, zbystřete! Studio G-Devs chystá zajímavý budovatelský simulátor Orc Warchief. Ten na první pohled, včetně příběhové linky nebo možností, připomíná slavný Warcraft od Blizzardu. Tak trochu se přiživuje také na samotném názvu hry. Nicméně, pojďme na detaily.

Ve hře začínáme doslova od samotného začátku, kdy nám je k dispozici jen pouhých pár staveb. Postupem času se však pomalu dostaneme k větším, ale složitějším stavbám a možnostem. Už klasicky, jak to známe ze spousty jiných her, je potřeba chodit sbírat materiál, bojovat s nepřáteli, budovat opevnění, vytvářet zbraně a další. 

Staňte se vůdcem Orků a bojujte o přežití vaší rasy. Vaším úkolem je obnovit vesnici a vyškolit silné válečníky. Sbírejte suroviny a vytvářejte vlastní zbraně. Zvedněte válečnou vlajku a sjednoťte svou Hordu pro společný boj.” Dočtete se v oficiálním popisku hry na Steamu.

Orc Warchief vyjde ve druhé polovině letošního roku exkluzivně na PC. Ovšem už nyní můžete okusit demoverzi, která je dostupná zdarma na platformě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama