Odstartoval Next Fest 2023. Vyzkoušet si zdarma můžeme desítky nadějných her
i Zdroj: Keen Games GmbH
The Inquisitor Novinka Odstartoval Next Fest 2023. Vyzkoušet si zdarma můžeme desítky nadějných her

Odstartoval Next Fest 2023. Vyzkoušet si zdarma můžeme desítky nadějných her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2023 12:00

Jestli něco máme rádi, tak je to možnost vyzkoušet si hru ještě předtím, než si ji koupíme. Častokrát se stalo, že z očekávané hry se rázem stalo něco, o co jsme neměli zájem. A proto vítáme právě spuštěný Next Fest 2023, kde najdeme stovky bezplatných demoverzí - a ve spoustě případů jde o ambiciózní kousky. Včetně české strategie, která nabídne český dabing!

Reklama

Na platformě Steam právě odstartoval Next Festival, kde si hráči mohou bezplatně vyzkoušet stovky videoher. Ve všech případech se jedná o pouhé demoverze, nicméně právě ty mohou nalákat potenciální hráče. V nabídce najdeme spousty ambiciózních projektů, kde nechybí ani český zástupce, studio Ashborne Games a jejich strategie Last Train Home. My nabídku projeli detailněji a vypsali pro vás TOP 5 projektů.

Enshrouded

Akční RPG
Datum vydání: “Již brzy”
Mezi nejnadějnější indie hry aktuálně rozhodně patří akční RPG survival, Enshrouded. Hra nás zaujala ze všech asi nejvíce. Líbí se nám jak její grafické zpracování, tak krásné uživatelské rozhraní. Líbí se nám pak i celkem slušné animace a speciální efekty. Hra nabídne dva režimy, sólo a kooperaci pro až 16 hráčů. 

Robocop: Rogue City

Akční FPS
Datum vydání: 2. listopadu 2023
Robocopa asi nemusíme nikomu představovat. Nicméně nyní máme všichni příležitost vyzkoušet si tuhle střílečku ještě před vydáním. Plná verze dorazí už 2. listopadu, rozhodně tak na nic nečekejte a otestujte nejnovější hru od studia Teyon.

Japanese Drift Master

Závodní
Datum vydání: “již brzy”
Na Japanese Drift Master jsme se detailněji podívali už před několika dny, kdy jsme od studia Gaming Factory dostali předčasný přístup. Hra nás velmi mile překvapila. Otevřený svět je veliký, graficky pěkně zpracovaný. Nejvíce jsem ale byli zvědaví na hratelnost. Ta potěší jak fanoušky simulátorů, tak arkád - je něco mezi. Hru si v demoverzi můžete nyní vyzkoušet i vy.

Last Train Home

Strategie
Datum vydání: 28. listopadu 2023
Konečně se dostáváme k očekávané české strategii Last Train Home. Ta ne jen, že vypadá a hraje se skvěle, navíc vyjde s kompletní českou lokalizací, která zahrnuje i český dabing! Trailer s českým dabingem níže, demoverze pak na Steamu. Hru připravuje studio Ashborne Games a THQ Nordic.

The Inquisitor

Akční RPG
Datum vydání: Únor 2024
Svou demoverzi nabídne i slibně vypadající RPG The Inquisitor. Hře jsme se věnovali už více než před rokem a označili si ji jako jednu z očekávanějších indie titulů. Jak se hraje? To můžete vyzkoušet už nyní, venku je demoverze. Došlo ale také na odklad hry, z původně roku 2023 se přesunula na únor 2024.

Jak jsme již psali výše, Next festival toho nabízí opravdu mraky. Pokud bychom měli vybrat dalších několik projektů, které bychom vám v rámci této akce doporučili, tak to zaručeně budou hry jako ..

  • Terminator: Dark Fate
  • Quantum Knights
  • The Bridge Curse 2: The Extrication
  • The Talos Principle 2
  • Gangs of Sherwood
  • Ghostrunner 2
  • SENTRY
  • Silent Rain
  • The Thaumaturge
  • Solium Infernum

a spousty dalších..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama