Ad Infinitum Novinka Očekávaný horor Ad Infinitum vyjde 14. září, máme pro vás nové záběry

Očekávaný horor Ad Infinitum vyjde 14. září, máme pro vás nové záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 7. 2023 17:03

Nacon konečně upřesnil datum vydání hororu Ad Infinitum, survivalu, který nás pošle do 1. světové války se dočkáme v polovině září. V článku pak můžete omrknout nové gameplay záběry.

Reklama

Vydavatelství Nacon toho překvapivě chystá spousty, tolik naplánovaných her jsme od nich pravděpodobně ještě neviděli. Mezi další, které dorazí v následujících týdnech patří hororové Ad Infinitum. Hra dorazí přesně 14. září 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Survival horor Ad Infinitum na nových záběrech
i Zdroj: Spite.cz

Survival horor Ad Infinitum na nových záběrech

Vydavatelství Nacon zveřejnilo zbrusu nové gameplay záběry z ambiciózního hororu Ad Infinitum. A máme i přibližné datum…

11. 3. 2023 10:59

Ad Infinitum připravuje studio Hekate ve spolupráci s Nacon. Hráči se vžijí do role jednoho z německých vojáků, kde se podívají do zákopů a bunkrů za dob 1. světové války. “V zákoutích vaší mysli ožívají noční můry, které se nedají slovy popsat. Abyste unikli smrtícím pastem a děsivým bytostem, musíte pochopit, co je zdrojem a motivací jednotlivých stvůr a vyřešit hádanky, které vám stojí v cestě. Hrůza číhá na každém kroku,"” píše se v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama