Nový Jurský svět vyjde už v létě roku 2025
i Zdroj: Universal Pictures
Filmy a seriály Novinka Nový Jurský svět vyjde už v létě roku 2025

Nový Jurský svět vyjde už v létě roku 2025

Richard Šimáček

Richard Šimáček

7. 2. 2024 07:00

Společnost Universal Pictures oficiálně potvrdila další film ze série Jurského světa. Těšit se můžeme už v roce 2025. Film bude režírovat David Leitch.

Reklama

O novém Jurském světě se mluví už poměrně dlouho, nyní je pokračování oficiálně potvrzeno. Společnost Universal Pictures oznámila, že nový díl Jurského světa dorazí do kin 2. července 2025.

Film bude režírovat David Leitch, který režíroval několik skvělých filmů, jako jsou: Deadpool 2, Bullet Train a John Wick. Jde tedy o velmi zkušeného režiséra.

Scénář pro film napsal David Koepp. Ten napsal i scénář k původnímu Jurskému parku. Mimo to napsal scénář i k několika dalším filmům, jako jsou: Válka světů, Muži v černém 3 a úplně první Mission: Impossible.

O samotném ději skoro nic nevíme, ale jelikož film v rukou má dobrý režisér i scénárista, tak je jasné, že se můžeme těšit na skvělou podívanou. Dá se čekat, že půjde o částečný reboot série, takže se dost možná dočkáme nových postav a úplně odlišného příběhu.

Všichni milovníci série Jurského světa a parku, nechť si zakroužkují v kalendáři den 2. července 2025. Prvního traileru se možná dočkáme už tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama