Nové informace o příběhovém PUBG
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Nové informace o příběhovém PUBG

Nové informace o příběhovém PUBG

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2020 21:15

Glen Schofield také uvedl, že nejde o PUBG 2 ani takové PUBG.

Reklama

Že se chystá velký experiment a zbrusu nová hra ze světa PUBG už víme nějakou dobu. Dlouho se však o ni nemluvilo. Vývoj byl oznámen v polovině roku 2019, od té doby nic, naštěstí se trochu rozpodíval jeden u autorů hry, který ujistil, že se na hře stále maká a trošku přiblížil detaily o tom, jak by hra mohla vypadat.

PUBG se před pár lety proslavilo parádním battle-royale režimem, který neměl konkurenci. Spousty studií se po velkém úspěchu pokoušelo hru nabodobit, povedlo se to však jen Fortnite a později Apex Legends, nyní to zkouší i Warzone, které má slušně našlápnuto.

Nicméně byla by škoda, dnes velké značky PUBG nevyužít a vytvořit další hru z tohoto světa - tedy světa, z velkých map jako je Erangel, Miramar nebo Sanhok, nyní už i Vikendi. Jak bude příběhové PUBG vypadat? Autor hry, který si mimochodem hodně pochvaluje spolupráci s Korejským studiem PUBG Corp. uvedl, že minulé práce na Call of Duty a Dead Space mu daly hodně. Mít zkušenosti z těchto hodně populárních her není naškodu a pokud by je uplatnil u PUBG, výsledek by jistě byl skvělý - pokud si tedy dostatečně programatoři poradí s optimalizací, která hru trápí prakticky od vydání hry.

"Naše nové studio Striking Distance pomáhá PUBG Corp. psát příběh, máme volnost, tvůrcům PUBG se naše nápady ihned zamlouvaly."

Glen Schofield také uvedl, že nejde o PUBG 2 ani takové PUBG, které známe. Je dost možné, že bude vypadat úplně jinak, zachová se jen specifický obsah z PUBG, třeba zbraně, loot, hodně skinů pro postavy, vozidla jako UAZ nebo Dacia a podobně [tip redakce]. O datu vydání se bohužel nezmínil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama