Nová aktualizace pro hru Spider-Man 2 přijde už v lednu
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Nová aktualizace pro hru Spider-Man 2 přijde už v lednu

Nová aktualizace pro hru Spider-Man 2 přijde už v lednu

Richard Šimáček

Richard Šimáček

15. 12. 2023 09:00

Společnost Insomniac Games prozradila, že další aktualizace hry Spider-Man 2 se chystá na začátek příštího roku. Přidá zajímavé funkce, jako je možnost opakovat již dokončenou misi.

Reklama

V prohlášení zveřejněném na X Insomniac Games přiznává, že chápe hráče, kteří netrpělivě očekávají nové funkce, jako je New Game Plus a zvukové popisy. Vývojářský tým však potřebuje více času na doladění další aktualizace, než ji veřejně zpřístupní hráčům. Plán, kdy aktualizace vyjde, je začátek roku 2024, takže na aktualizaci se můžeme těšit už v lednu.

„Na těchto funkcích pečlivě pracujeme a potřebujeme uskutečnit další testování, abychom zajistili kvalitu odpovídající našim standardům,“ napsali Insomniac Games v prohlášení. „Další aktualizaci hry nyní plánujeme na začátek roku 2024 a blíže k jejímu vydání budeme mít kompletní seznam nových funkcí.“

Insomniac Games také potvrdil, že naslouchal zpětné vazbě od hráčů a chystá se přidat „velmi žádané funkce“, jako je možnost změnit denní dobu a opakovat dříve dokončené mise.

Spider-Man 2 vyšel téměř před dvěma měsíci a stal se jednou z nejoblíbenějších her, které letos vyšly, přestože je omezen pouze na konzoli PS5. Společnost Insomniac odhalila, že 11 dní po vydání se Spider-Man 2 prodalo více než pět milionů kopií hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama