Nobody's Left je postapokalyptická hra inspirovaná hrami jako The Last of Us nebo Days Gone
i Zdroj: Madrain Studio
Nobody's Left Novinka Nobody's Left je postapokalyptická hra inspirovaná hrami jako The Last of Us nebo Days Gone

Nobody's Left je postapokalyptická hra inspirovaná hrami jako The Last of Us nebo Days Gone

David Vondráček

David Vondráček

17. 12. 2023 15:15

Madrain Studio pracuje na své první hře, a rozhodně nevypadá vůbec zle. Nelze zapřít, že se nechali inspirovat The Last of Us, což ale samozřejmě není vůbec špatně.

Reklama

V době, kdy se situace ve světě stává křehčí než kdy jindy, vypukne v moderní zemi, která byla vždy považována za místo míru, válka. nyní se předválečný bezpečný ráj mění v poválečné apokalyptické město, které se neřídí žádnými pravidly, ale pravidly džungle. bezpečí již není zaručeno, strach je přítomen a přežít je nutností, všichni lidé mají nyní jedinou povinnost, a to chránit své blízké, ale za jakou cenu?”  Tento popisek si můžete přečíst na stránce Steamu.

Nobody's Left je příběhovou střílečkou, kde naše nepřátele můžeme zabíjet potichu, nebo je postřílet ala Rambo style. Dost možná ale lidé nebudou to jediné, s čím budeme ve hře bojovat. Vývojáři toho záměrně o příběhu zatím příliš nevypouští, napsali pouze, že na hře pracovali více než tři roky a má reálný podklad, do kterého se dokážeme vžít. Datum vydání hry je ale zatím neznámé, podle všeho probíhá fáze testování. 

Věřme, že datum vydání a další podrobnosti o hře přijdou co nejdříve. V současnosti se hrou počítá pouze na PC, nebylo by ale překvapením, kdyby nakonec došlo na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama