Neuvěřitelné! 7 Days to Die vyjde po 10 letech strávených v předběžném přístupu
i Zdroj: The Fun Pimps
Novinka Neuvěřitelné! 7 Days to Die vyjde po 10 letech strávených v předběžném přístupu

Neuvěřitelné! 7 Days to Die vyjde po 10 letech strávených v předběžném přístupu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 14:30 1

Přinášíme zprávu, se kterou jsme popravdě už snad ani nepočítali. Studio The Fun Pimps oficiálně oznámilo, že survival 7 Days to Die konečně dostane plnou verzi 1.0.

Reklama

Dnes se mnoho herních studií uchyluje k možnosti předběžného přístupu. Pro tvůrce to znamená nejen finanční injekci pro dokončení verze 1.0 a získání zpětné vazby, ale může to být také důvod k obavám pro většinu hráčů z "Early Access". Některé projekty, za něž hráči zaplatili, nikdy nevyjdou a hráči se tak mohou cítit podvedení. Navíc některé hry zůstávají v předběžném přístupu po mnoho let, jako je například české DayZ, u níž se obávalo, že nikdy nedosáhne verze 1.0, avšak nakonec vyšla a stala se jedním z nejpopulárnějších zombie PvP survivalů současnosti.

Další takovou hrou je již dnes zastaralý zombie survival, 7 Days to Die. Tento titul je v předběžném přístupu již více než 10 let a mnozí už nepředpokládali, že kdy bude vydána plná verze. Nicméně studio The Fun Pimps nedávno oznámilo v novém videu, že plná verze je na cestě, což bylo překvapení pro mnohé fanoušky.

Tvůrčí celek nyní dokončuje poslední věci, a aktualizaci, která hru vezme do verze 1.0. vyjde v rámci několika dnů, maximálně týdnů. Nutno podotknout, pokud o hru máte zájem, raději neotálejte a hru zakupte už nyní, cena totiž po vydání plné verze půjde nahoru.

Nepůjde o nějak malou aktualizaci, do hry přijdou nové možnosti a upraví se hratelnost, konkrétně jde o: 

  • Nové výzvy 
  • Více krve 
  • Lepší modely vozidel 
  • Nový systém oblečení 
  • Pohybující se bandité 
  • Příběhový režim

7 Days to Die

7 Days to Die je sandboxová survival hra s otevřeným světem, ve které hráči bojují o přežití v postapokalyptickém prostředí plném zombie. Hráči musí budovat útočiště, hledat zdroje, bojovat s nepřáteli a zlepšovat své dovednosti, aby přežili každý den, kdy se zvyšuje obtížnost a počet nepřátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama