Nejnovější díl Saints Row je k mání zcela zdarma
i Zdroj: Volition Studio
Novinka Nejnovější díl Saints Row je k mání zcela zdarma

Nejnovější díl Saints Row je k mání zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2023 17:00 2

Epic znovu naděluje, tentokrát potěší fanoušky open-world akcí. K mání je zcela zdarma poslední díl série Saints Row, který dle oficiálních informací obsahuje české titulky.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. V uplynulých dnech pak došlo také na skvělé Ghostwire: Tokyo nebo The Outer Worlds. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Dvanáctým vánočním dárkem od Epic Games Store je překvapivě další AAA titul. Tentokrát se rozdává nejnovější díl série Saints Row z minulého roku. Aktivovat si jej můžeme od dnešních 17:00, do nedělních 16:59 našeho času. Ačkoliv hra vypadala před vydáním celkem slušně, v recenzích doslova propadla. V průměru si odnesla pouhých 6.1 / 10. Otázkou je v tuto chvíli lokalizace. Zatím co Epic češtinu neuvádí, v původní verzi, která vyšla na Steamu je. Pravděpodobně ale půjde jen o chybu a český překlad ve hře najdeme.

Jako budoucí šéf s Neenah, Kevinem a Eli po svém boku vytvoříte The Saints – a postavíte se Los Panteros, The Idols a Marshall, zatímco budete budovat své impérium v ​​ulicích Santo Ileso a bojovat o kontrolu nad městem.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama