Naughty Dog a Bend Studio údajně zrušily vývoj další hry
i Zdroj: Spite.cz ©
Novinka Naughty Dog a Bend Studio údajně zrušily vývoj další hry

Naughty Dog a Bend Studio údajně zrušily vývoj další hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2023 12:00

Naughty Dog a Bend Studio spolu údajně nějakou dobu spolupracovaly, prozradil skrze profil vývojář z Bend Studio. Jejich projektu se ale asi nedočkáme.

Reklama

Jestli něco zamrzí, je to zrušený projekt od talentovaných studií, které světu přináší hry největších kvalit. I tentokrát, po zrušeném The Last of Us Online, myslíme Naughty Dog, včetně “bratrského” studia Bend. Společně měly nějakou dobu pracovat na hře, která světu ještě nebyla představena. Prozradil to LinkedIn profil Adama Lawsona z Bend Studio. 

Je pravděpodobné, že šlo o další z mnoha live-service her, které PlayStation plánuje. Nicméně jak podotklo vedení Naughty Dog, “budou se dál soustředit na projekty, které jim jdou nejlépe,” a to příběhové pro jednoho hráče.

Naughty Dog má v současnosti pracovat na minimálně dvou projektech. Mluví se o The Last of Us Part 3, ale také steampunkové hře, která mí být již nějaký ten rok ve vývoji. Co se týče Bend studia (tvůrci Days Gone), údajně chystají další open-world hru s podobnými mechanikami, co právě zmíněné Days Gone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama