Na vývoji Indiana Jones se mají podílet hned 4 studia Bethesdy
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Novinka Na vývoji Indiana Jones se mají podílet hned 4 studia Bethesdy

Na vývoji Indiana Jones se mají podílet hned 4 studia Bethesdy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 1. 2024 19:30

Začne Xbox konečně vydávat velké a kvalitní příběhové hry? Podaří se mu dohnat vysokými investicemi konkurenci? Indiana Jones by mohl být skutečně velký AAA titul.

Reklama

Už jen čtyři dny a světu se představí dlouho připravovaný projekt Indiana Jones, který původně oznámilo studio MachineGames. Xbox pak nedávno prozradil, že hru mimo jiných uvidíme během prezentace Xbox Developer Direct, která proběhne 18. ledna ve 21:00 našeho času. Hráči se mohou těšit na plnohodnotné odhalení, které samozřejmě zahrnuje také první gameplay ukázku.

Jak jsme již uvedli výše, hře pracuje studio MachineGames (tvůrci série Wolfenstein). Nicméně nyní se objevila jedna opravdu zajímavá informace. Na Indiana Jones: The Great Circle, jak se údajně hra bude nazývat, má pracovat podstatně více studií. Insider IdleSloth84_ na sociální síti X sdílel video, kde se tvrdí, že se na projektu podílí hned čtyři studia pod Bethesdou. 

Konkrétně se má jednat samozřejmě o MachineGames, ovšem pomáhat jim mají Tango Gameworks (tvůrci Ghostwire: Toyko), 343 Industries (tvůrci Halo) a id Software (tvůrci Doom nebo Quake). Zdá se, že by Xbox letos mohl konečně dokázat, že buduje skvělou kolekci her a dokáže konkurovat Sony. Rozhodně se těšte na 18. ledna, poprvé uvidíme dobrodruha Jonese v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama