Na konci měsíce se odhalí nová Terminátor hra s otevřeným světem
i Zdroj: Nacon Studio
Novinka Na konci měsíce se odhalí nová Terminátor hra s otevřeným světem

Na konci měsíce se odhalí nová Terminátor hra s otevřeným světem

Richard Šimáček

Richard Šimáček

20. 2. 2024 09:00

Brzy se dozvíme více o nové hře ze světa Terminátora. Mělo by jít o hru s otevřeným světem a budeme zde řešit primárně přežití a boj proti Skynetu.

Reklama

Studio Nacon oznámilo novou hru ze světa Terminátora už v roce 2022, ale do této doby nesdělilo žádné nové informace. Nyní vypadá, že plné oznámení hry včetně vydání prvního 30minutového gameplaye proběhne už 29. února.

Příběhově nás hra vezme do doby, která začíná totálním zničením planety Země, a doby, kdy vznikaly první buňky odboje proti Skynetu. Níže můžete vidět krátkou ukázku.

Hrát se tedy bude za postavu, co tento soudný den přežila a snaží se proti Skynetu bojovat. Příběh by měl být věrohodný tomu, co se dělo ve filmech. Uvidíme i tradiční terminátory T-800.

Na to, jak hra vypadá, si budeme muset počkat do 29. února, tedy jen něco málo přes týden. Po dlouhé době tedy vyjde nová hra ze světa populárních filmů Terminátor.

Zatím není jasné, na jaké platformy hra dorazí, ale je jasné, že minimálně na PC a alespoň jednu z konzolí dorazí určitě. Ve hře by neměla chybět ani ikonická hudba z filmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama