Microsoft se údajně pokouší koupit nějaké Polské studio
i Zdroj: Spite.cz
Dying Light 2 Novinka Microsoft se údajně pokouší koupit nějaké Polské studio

Microsoft se údajně pokouší koupit nějaké Polské studio

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 3. 2020 12:54

Microsoft se před pár dny veřejně pochlubil, že do jeho seznamu v Xbox Game Studios patří už 16 studií.

Reklama

Microsoft se před pár dny veřejně pochlubil, že do jeho seznamu v Xbox Game Studios patří už 16 studií. A zdá se, že rozhodně nemusí jít o finální číslo. Nejnovější spekulace podle ResetEra tvrdí, že zástupci Microsoftu se vydali do Polska, kde se pokoušeli sehnat další nezávislá studia pod svá křídla.

Co by se Microsoftu rozhodně povedlo, by byla koupě dnes velmi populárního studia CD Projekt RED se kterým mají dlouhodobě dobré vztahy. Ti dokončují FPS akci Cyberpunk 2077.

Druhým největším úlovkem by bylo studio Techland, které v minulosti připravilo parádní Dead Island a Dying Light. V současné době dokončují Dying Light 2

Třetím studiem může být  People Can Fly, to má za sebou Pankiller, Gears of War: Judgement nebo aktuálně připravovanou akci Outriders.

Microsoft mohl navštívit také tvůrčí celek The Astronauts. Ti před pár lety připravili třeba adventuru The Vanishing of Ethan Carter, a nyní makají pěkných pár let na akci Witchfire.

Poslední u koho se Microsoft mohl zastavil bylo The Farm 51. Ti za sebou nemají též vůbec špatné hry. Například pár let starý Get Even, FPS akci World War 3 nebo horor Chernobylite.

Pokud se tyto informace potvrdí, bude rozhodně zajímavé sledovat, co nám studio/studia pod Microsoftem připraví. Že bychom se v budoucnu dočkali Dying Light 3 pouze na PC a XBOX? O tom teď můžeme jen spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama