Metropolis 1998 je retro pixelový simulátor s budováním města
i Zdroj: Yesbox Studios
Novinka Metropolis 1998 je retro pixelový simulátor s budováním města

Metropolis 1998 je retro pixelový simulátor s budováním města

David Vondráček

David Vondráček

20. 2. 2024 10:30

Yesbox Studios se chystá vydat simulátor podobný těm z 90. let, ale s novými, moderními prvky. Jako starosta musíte postavit takové město, aby se v něm lidé cítili dobře.

Reklama

Pamětníci si určitě vzpomenou na podobné simulátory, kde jste stavěli vaše město. Strávili jsme v něm desítky hodin a užívali jsme si to. Mělo to ale jedno velké ALE. Tehdejší procesory velký ruch města tolik nezvládali a hra tak působila poněkud prázdně. Metropolis 1998 ale slibuje až 100 000 vozidel a lidí, vaše město tak bude skutečně žít. Dále hra nabídne 2D izometrický herní engine s pixel artovými prostředky. Také občané vašeho města budou prožívat své životy. Budou chodit do práce, domů, do parku, do posilovny, záleží co jim jako jejich starosta nabídnete.

Postavte si město takové, jaké chcete ale zároveň takové, aby vaši občané byli spokojení. Luxusní i obyčejné domy. Křižovatky, továrny, restaurace. Spravujte dopravu a sledujte vaše občany i doma. Nechte pracovat vaši fantazii. V neposlední řadě se můžete těšit i na dva pohledy kamery. Klasický izometrický a pohled shora dolů.

„Metropolis 1998 je svěží pojetí moderní simulace města v retro pixelovém stylu. Navrhujte budovy, rozvíjejte a udržujte město, spravujte dopravu v reálném čase a plňte specifické potřeby občanů v této masivně simulované hře!" Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Přesné datum vydání prozatím není známé, mělo by to být ale ještě letos. Pokud vás hra zajímá, na Steamu je k dispozici demo ze hry. Metropolis 1998 je v plánu pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama