Max Payne vypadá díky RTX Remix jako skutečný remaster, navíc je ke stažení zdarma
i Zdroj: Remedy Entertainment
Novinka Max Payne vypadá díky RTX Remix jako skutečný remaster, navíc je ke stažení zdarma

Max Payne vypadá díky RTX Remix jako skutečný remaster, navíc je ke stažení zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 1. 2024 12:00 1

Aplikace RTX Remix prakticky pokaždé dokáže, o jak skvělý nástroj jde. Například i Max Payne díky ní vypadá naprosto skvěle, dokonce by se mohl považovat za remaster.

Reklama

Společnost Nvidia před zhruba dvěma lety světu představila naprosto parádní technologii/aplikaci RTX Remix. Ta by ze starších her měla v rámci chviličky vytvořit opravdový “remaster”. První oficiální ukázky se dočkal například první Half-Life, Portal nebo The Elder Scrolls III: Morrowind, a my musíme uznat, že skutečně vypadají velmi dobře.

RTX Remix se pomalu dostává do rukou i moderům, kteří začínají experimentovat. Jeden takový projekt vzniká v rukou tvůrce @Slasks Psykbunker. Již nějakou dobu pracuje na neoficiálním remasteru slavného prvního dílu Max Payne. I ten se díky RTX Remix podařilo zmodernizovat, a výsledek? Rozhodně stojí za zhlédnutí. 

Líbí se vám to? Pak si tuto modifikaci klidně můžete stáhnout zdarma. Nicméně jde pouze o mód, tudíž budete ke spuštění potřebovat jak základní hru Max Payne (tu aktuálně digitálně pořídíte asi za 250 Kč), tak aplikaci RTX Remix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama