Magin: The Rat Project Stories je příběhová adventura s karetním bojovým systémem
i Zdroj: The Rat Project
Novinka Magin: The Rat Project Stories je příběhová adventura s karetním bojovým systémem

Magin: The Rat Project Stories je příběhová adventura s karetním bojovým systémem

David Vondráček

David Vondráček

20. 12. 2023 14:00

Vývojáři z The Rat Project přichází na Steam se svou první hrou a demo z ní si můžete vyzkoušet už nyní. Bude jen na nás, jak v tomto drsném a temném fantasy světě přežijeme.

Reklama

Hlavní hrdina se jmenuje Elester a už jako malý chlapec zjišťuje, jak to ve světě chodí, že není vše zalité sluncem a duhou. Hra v sobě kombinuje dva prvky, jeden adventurní, kde poznáváme svět, plníme různé úkoly a dle našich rozhodnutí se vyvíjí příběh, a celkový Elesterův vývoj. Soubojová část hry má pak být karetní, kde dle vybraných karet bojujeme s nepřáteli.

“Magin je kombinací příběhové adventury s deckbuildingovým karetním bojovým systémem. Nelineární zápletka, komiksové zpracování, kompletní namluvení a herní mechanismy jsou pevně spojeny s jedinečným fantasy světem.” Tohle si můžete o hře přečíst na hlavní stránce Steamu

Hra je v plánu prozatím na PC. Přesné datum vydání hry zatím není známé, ve vývoji je už přibližně tři roky a stále se na ní pracuje. Vývojáři na Instagramu nedávno informovali, že hra by měla vyjít ještě letos, s největší pravděpodobností to ale bude až v průběhu roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama